Az új Főzdepark és a “KRAFT sör”

Az új Főzdepark és a “KRAFT sör”

Az Ali Rawech Szami vezette sörfőzde a szakmai alázat, a prémium minőség és az emberi-üzleti etika jegyében működik. Az a filozófiája, hogy közös összefogással bármit el lehet érni, és ha a KRAFT mozgalom a már itt lévő sörfőzdékkel kézen fogva beindul, akkor hatalmas lehetőségei lesznek Magyarországnak...

Múlt hétvégén rendezték meg az első KRAFT Sörfesztivált, amely a hazai sörfőzdék új központjában, az egykori Királyi Sörfőzde területén zajlott. A "kézműves" szót a szervezők szándékosan száműzték a repertoárból, hiszen szükségesnek érzik, hogy létrejöjjön egy új kategória, ami biztosítja a fogyasztót arról, hogy a pénzéért a legjobb minőséget kapja. A mozgalom megszervezését a területen egymás mellett működő négy sörfőzde kezdeményezte, de remélhetőleg a jövőben még sokan csatlakoznak. A fesztivál során a főzdéket is lehetőségünk volt meglátogatni.

HopTop Brewery

Az Ali Rawech Szami vezette sörfőzde a szakmai alázat, a prémium minőség és az emberi-üzleti etika jegyében működik. Az a filozófiája, hogy közös összefogással bármit el lehet érni, és ha a KRAFT mozgalom a már itt lévő sörfőzdékkel kézen fogva beindul, akkor hatalmas lehetőségei lesznek Magyarországnak, hogy felkerüljön a világ sörtérképére.

Ők voltak egyébként a Főzdepark területén a másodikok, és azóta is rengeteg ötletük van, hogy hogyan lehetne ezt a mozgalmat még sikeresebbé tenni. Az üzemben 2500 és 1000 literes tartályokat láttunk, amely egy hűthető és programozható rendszernek a részei. Ami különlegesség itt, az a komlóadagoló, ez akkor hasznos, ha folyamatosan komlóznak egy sört, és a gép segítségének köszönhetően nem habzik ki.  

Forwarading...

Our Philosophy

cold beer

"We are working hard with quality equipment and excellent ingredients. By not compromising we are able to distribute only the kind of beers that even we would drink with pleasure.

We are not ashamed of asking for advice or opinion and don’t let business goals overwrite our values. While we agree that a healthy competition is important, we like to believe that only cooperation can make business model successful. "

Contact

H-1106 Budapest,
Maglodi Road 47.
Hungary
Open: 9am-5pm
+36 30 388 7434
hello@hoptopbrewery.com

facebook_page_plugin