Minta APA-k

Minta APA-k

Szép, szinte tankönyvi példája a jól kivitelezett hidegkomlózásnak hiszen erőteljesen illatos, ugyanakkor nem esik túlzásba, és testben sem marad vékonyka...Egyszerűen remek!

Sehol. A nyári szabadságolás meg sem látszik azt újmagyar sörnek vagy magyar újsörnek, az ingerküszöb továbbra is az egekben. Már szinte fel sem emeli az ember a fejét egy bergamottos-narancshéjas-korianderes witre, egy 100 komlós IPA-ra (azért ma kóstoljátok csak meg) vagy akár egy - amúgy tényleg egyedi és zseniális- Fehér Nyúl sour IPA-ra. Pörögnek tehát az új sörök, sőt az új sörfőzdék is, múlt héten elstartolt a FIRST, a nép kisüzemi főzdéje, egyből nyolc sörrel és egy vadonatúj taproommal. Ha kijutok, mindenképpen végigmegyek a sörsoron.

A sok újdonság között szinte majdnem elveszett egy nagyon profi főzet, amit tegnap sikerült először kóstolnom. Bitterrel az elmúlt években többen is próbálkoztak, de amennyire emlékszem, senkinek sem sikerült igazán jól kivitelezett, tradicionális angol bittert készítenie. A HopTop Brewery most megcsinálta: igyátok a Black Knightot, mert nagyon jó cucc.

Korrekten malátás, karamellesen édeskés aroma, kevés shortbreaddel. Semmi citromhéjasság, a gyenge kenyeres jelleg dominál, nincsenek kilógó élesztős jegyek. A korty telt, mégis igen letisztult, a Black Knight jól mutatja a fajtajellemzőket. Karamellmalátás vezénylet mellett futnak fel sorban a diós, vajaskekszes és enyhén melaszos ízek, egytől egyig tisztán csengőn, mellőzve minden geil felhangot. Az utóíz kifinomult, nem villogó, sokáig tart.

Forwarading...

Our Philosophy

cold beer

"We are working hard with quality equipment and excellent ingredients. By not compromising we are able to distribute only the kind of beers that even we would drink with pleasure.

We are not ashamed of asking for advice or opinion and don’t let business goals overwrite our values. While we agree that a healthy competition is important, we like to believe that only cooperation can make business model successful. "

Contact

H-1106 Budapest,
Maglodi Road 47.
Hungary
Open: 9am-5pm
+36 30 388 7434
hello@hoptopbrewery.com

facebook_page_plugin